12/07/2024 12/07/2024 Με κάθε μεγαλοπρέπεια και για πρώτη φορά τιμάτε η μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στους πρόποδες του ιστορικού κάστρου του Παλαμηδιού στο Ναύπλιο. Στις 12 Ιουλίου εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου που βρίσκεται κάτω από τον ενοριακό Ιερό...
12 Ιουλίου, 2024 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2024 - 8:38

Το Ναύπλιο τιμά τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το Ναύπλιο τιμά τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και για πρώτη φορά τιμάτε η μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο ομώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στους πρόποδες του ιστορικού κάστρου του Παλαμηδιού στο Ναύπλιο. Στις 12 Ιουλίου εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου που βρίσκεται κάτω από τον ενοριακό Ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Την παραμονή της εορτής , τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος με θέμα: “ Άγιος είναι αυτός που κάνει εύκολο στους άλλους να πιστέψουν στο Θεό ( Άγιος Παΐσιος)”.

Το παρεκκλήσιο του οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου που βρίσκεται εντός του συγκροτήματος του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, εγκαινίασε ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων