23/08/2024 23/08/2024 Κατά την εορτή των εννέα ημερών από την Κοίμηση και την εις ουρανούς Μετάσταση της Θεοτόκου, τελέστηκε σήμερα αρχιερατικό συλλείτουργο στην Παναγία στην Αγιάσο. Συλλειτούργησαν μετά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακωβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας και ο Θεοφιλεστάτος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, ηγουμένος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Βλατάδων, μετά πολλών...
23 Αυγούστου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2024 - 15:14

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Παναγία της Αγιάσου

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Παναγία της Αγιάσου

Κατά την εορτή των εννέα ημερών από την Κοίμηση και την εις ουρανούς Μετάσταση της Θεοτόκου, τελέστηκε σήμερα αρχιερατικό συλλείτουργο στην Παναγία στην Αγιάσο.

Συλλειτούργησαν μετά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακωβου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας και ο Θεοφιλεστάτος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, ηγουμένος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Βλατάδων, μετά πολλών κληρικών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων