20/02/2022 20/02/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Το Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 19:22

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στον Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου στο Αρκαλοχώρι, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Το Ιερό Θυσιαστήριο κύκλωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίκαιρα με αφορμή το σημερινό Ευαγγέλιο του Ασώτου υιού και προ της απόλυσης τέλεσε τα μνημόσυνα των αειμνήστων Ιωάννου Αποστολάκη (τεσσαρακονθήμερο) , Αντωνίας Μουρτζάκη (τεσσαρακονθήμερο) και Αριστέας Ασπιρτάκη (ετήσιο).

Στην Θεία Λειτουργία παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων