06/09/2024 06/09/2024 Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, παραμονή της ανάμνησης του εν Χώναις Θαύμα Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της 133 Σμηναρχίας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Καστελλίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και κήρυξε καταλλήλως το θείο λόγο. Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν, ο Διοικητής της Σμηναρχίας, κ. Βασίλης Κρουστάλλης...
06 Σεπτεμβρίου, 2024 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2024 - 13:31

Πανηγυρικός Εσπερινός στην 133 Σμηναρχία Μάχης Καστελλίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην 133 Σμηναρχία Μάχης Καστελλίου

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, παραμονή της ανάμνησης του εν Χώναις Θαύμα Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της 133 Σμηναρχίας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Καστελλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και κήρυξε καταλλήλως το θείο λόγο. Μεταξύ άλλων παρεβρέθησαν, ο Διοικητής της Σμηναρχίας, κ. Βασίλης Κρουστάλλης και άλλοι αξιωματικοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων