18/01/2019 18/01/2019 Ανακοίνωση με την οποία καλεί κλήρο και λαό των Γρεβενών στο συλλαλητήριο της Κυριακής εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τονίζεται το αγωνιστικό φρόνημα που διακατέχει την ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών με την μορφή του  Εθνοϊερομάρτυρος Αιμιλιανού Μητροπολίτου Γρεβενών να εμπνέει μέχρι σήμερα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ως ποιμενάρχης της αιματοβαμμένης Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 15:29

“Ο τόπος μας φωτίζεται από αγωνιστικό φρόνημα”

Διαδώστε:
“Ο τόπος μας φωτίζεται από αγωνιστικό φρόνημα”

Ανακοίνωση με την οποία καλεί κλήρο και λαό των Γρεβενών στο συλλαλητήριο της Κυριακής εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τονίζεται το αγωνιστικό φρόνημα που διακατέχει την ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών με την μορφή του  Εθνοϊερομάρτυρος Αιμιλιανού Μητροπολίτου Γρεβενών να εμπνέει μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ως ποιμενάρχης της αιματοβαμμένης Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών και ως Εκκλησία αγωνιούμε για την εκχώρηση του ονόματος της ηρωικής Μακεδονίας μας στο κρατίδιο των Σκοπίων. Ο τόπος μας, τα Γρεβενά, φωτίζεται από το αγωνιστικό φρόνημα του Εθνοϊερομάρτυρος Αιμιλιανού Μητροπολίτου Γρεβενών. Είμαστε στο πλευρό όσων ανησυχούν για την εξέλιξη του εθνικού αυτού θέματος και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για τα εθνικά μας δίκαια. Δηλώνουμε ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική, γι’ αυτό και συμμετέχουμε στο πατριωτικό συλλαλητήριο της Αθήνας την προσεχή Κυριακή 20-1-2019.

Όσοι θα συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο μπορούν να εκκλησιασθούν σε βραδυνή Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ν. Αγίου Αχιλλίου Γρεβενών το Σάββατο το βράδυ από 8 μ.μ. έως 10 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων