16/08/2023 17/08/2023 Πλήθος κόσμου συμμετείχε με κατάνυξη σε όλες τις ακολουθίες, τιμώντας την Παναγία Μητέρα του Κυρίου, μα και Μητέρα όλων των χριστιανών. Παραμονή της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, χοροστάτησε στους πανηγυρικούς Εσπερινούς στην Σμίξη και στην Αβδέλλα Γρεβενών. Ανήμερα της εορτής την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023,ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε...
16 Αυγούστου, 2023 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2023 - 23:36

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα χωριά των Γρεβενών 

Διαδώστε:
Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα χωριά των Γρεβενών 

Πλήθος κόσμου συμμετείχε με κατάνυξη σε όλες τις ακολουθίες, τιμώντας την Παναγία Μητέρα του Κυρίου, μα και Μητέρα όλων των χριστιανών.

Παραμονή της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, χοροστάτησε στους πανηγυρικούς Εσπερινούς στην Σμίξη και στην Αβδέλλα Γρεβενών.

Ανήμερα της εορτής την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023,ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε και κήρυξε το Θείο λόγο στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλαίου Γρεβενών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων