31/07/2024 31/07/2024 Μία ακόμη κατασκηνωτική χρονιά έφτασε στο τέλος της, με πλούσια τα συναισθήματα, την καρδιά γεμάτη από πνευματική τροφή και στις αποσκευές πολλές νέες εμπειρίες και φιλίες. Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, συνεπής ως προς την προσφορά προς τα παιδιά αλλά και στις κυρίες του τόπου διοργανώνει κάθε χρόνο με την ευλογία του τοπικού Ποιμενάρχη κ. Δαβίδ,...
31 Ιουλίου, 2024 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2024 - 14:44

Μητρόπολη Γρεβενών: Μία κατασκήνωση με χαμόγελο και Άγιο Πνεύμα 

Διαδώστε:
Μητρόπολη Γρεβενών: Μία κατασκήνωση με χαμόγελο και Άγιο Πνεύμα 

Μία ακόμη κατασκηνωτική χρονιά έφτασε στο τέλος της, με πλούσια τα συναισθήματα, την καρδιά γεμάτη από πνευματική τροφή και στις αποσκευές πολλές νέες εμπειρίες και φιλίες.

Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, συνεπής ως προς την προσφορά προς τα παιδιά αλλά και στις κυρίες του τόπου διοργανώνει κάθε χρόνο με την ευλογία του τοπικού Ποιμενάρχη κ. Δαβίδ, για 9η συνεχή χρονιά, κατασκηνωτικές περιόδους, στην Κατασκήνωση «ΘΑΒΩΡ», σε αγαστή συνεργασία με την Αδελφότητα της Οσίας Ξένης, στην μαγευτική τοποθεσία της Ελάνης Χαλκιδικής.

Εκεί, περίπου 40 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και φοιτητές, στις αντίστοιχες περιόδους, λαμβάνουν τα πλούσια δώρα που προσφέρει η κατασκηνωτική ζωή, αλλά το κυριότερο επιστρέφουν πέρα των άλλων με τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος, κάτι που διακρίνει κανείς στα γεμάτα χαρά και χαμόγελο πρόσωπά τους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων