20/11/2018 20/11/2018 Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεολόγου κ. Κωνσταντίνου Σουλιώτη, τ. Σχολάρχου του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου και τ. Διευθυντού του Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία», με τίτλο «Θεμελιώδεις αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», το οποίο εκδόθηκε από το κοινωφελές Ίδρυμα «Αφών Δεληγιώργη». Την παρουσίαση θα κάνουν ο Πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, Προϊστάμενος του...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 20:27

Παρουσίαση βιβλίου του Θεολόγου Κωνσταντίνου Σουλιώτη

Διαδώστε:
Παρουσίαση βιβλίου του Θεολόγου Κωνσταντίνου Σουλιώτη

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεολόγου κ. Κωνσταντίνου Σουλιώτη, τ. Σχολάρχου του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου και τ. Διευθυντού του Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία», με τίτλο «Θεμελιώδεις αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», το οποίο εκδόθηκε από το κοινωφελές Ίδρυμα «Αφών Δεληγιώργη».

Την παρουσίαση θα κάνουν ο Πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και ο κ. Ιωάννης Πατρίκος, Φιλόλογος, τ. Λυκειάρχης. Θα χαιρετήσει ο Σεβασμιώτατος Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων