13/09/2024 13/09/2024 Στους στενούς δεσμούς του Βόλου με την Κύπρο καθώς και στην αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα της επίλυσης του Κυπριακού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος κατά τη συνάντησή του με Εφέδρους από τη Λεμεσό.  Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και Βόλου επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο γραφείο του...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 11:37

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα για την δίκαιη επίλυση του Κυπριακού

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: Αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα για την δίκαιη επίλυση του Κυπριακού

Στους στενούς δεσμούς του Βόλου με την Κύπρο καθώς και στην αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα της επίλυσης του Κυπριακού αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος κατά τη συνάντησή του με Εφέδρους από τη Λεμεσό. 

Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού και Βόλου επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Τα μέλη συνόδευαν οι Πρόεδροι των δύο Συνδέσμων Λεμεσού κ. Δημήτριος Μικελλίδης και Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνος Καραδήμας.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή το Τριήμερο Πολιτιστικών και Θρησκευτικών Εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη Αγίου Μεγαλομάρτυρα Νικήτα του Γότθου αλλά και τη συμπλήρωση 80 ετών από την Ίδρυση του Συνδέσμου και της μνήμης των 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και θερμότητα και αναφέρθηκε στον διαχρονικό σύνδεσμο του Βόλου με την Κύπρο και στην αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας στον αγώνα για την δίκαιη επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Από τη πλευρά τους ο Σύνδεσμος εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού τίμησε με το παράσημο του Συνδέσμου τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη για την ποιμαντική του διακονία αλλά και την εν γένει συμπαράσταση του στον αγώνα της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων