03/01/2024 03/01/2024 Η παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση προς τιμήν των κατηχητών και κατηχητριών των ενοριών της Τοπικής Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε χθες (2/1) στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περί τα 150 στελέχη νεότητας, με τους αντίστοιχους Ιερείς, υπεύθυνους νεότητας των ενοριών. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 11:57

Εόρτια εκδήλωση για τους κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Διαδώστε:
Εόρτια εκδήλωση για τους κατηχητές της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Η παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση προς τιμήν των κατηχητών και κατηχητριών των ενοριών της Τοπικής Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε χθες (2/1) στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περί τα 150 στελέχη νεότητας, με τους αντίστοιχους Ιερείς, υπεύθυνους νεότητας των ενοριών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τα στελέχη του νεανικού έργου, για την προσφορά τους στην ποιμαντική της νεότητας και ευχήθηκε, πατρικώς για την υγεία όλων και την περαιτέρω πρόοδο της διακονίας τους.

Ακολούθησε εόρτιο δείπνο με ζωντανή μουσική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων