06/03/2020 06/03/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα μιλήσει  με αφορμή  την αναστήλωση των ιερών Εικόνων την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων στον περίβολο του Ναού και θα αναγνωσθεί το Συνοδικό της Ορθοδοξίας. Την Κυριακή της...
06 Μαρτίου, 2020 - 11:08

Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Βόλο

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Βόλο

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα μιλήσει  με αφορμή  την αναστήλωση των ιερών Εικόνων την Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων στον περίβολο του Ναού και θα αναγνωσθεί το Συνοδικό της Ορθοδοξίας.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στις 6.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, θα τελεστεί ο Β΄ Κατανυκτικός Εσπερινός της φετινής Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου κ. Ιγνατίου. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος θα συνεχίσει την σειρά των κατανυκτικών ομιλιών του, με θέμα «Οι Μακαρισμοί».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων