08/11/2023 08/11/2023 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, για 2η φορά, η ευρεία σύσκεψη των τοπικών φορέων Υγείας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Στην σύσκεψη αυτή πέραν των φορέων που συμμετείχαν στην εναρκτήρια συνεδρίαση...
08 Νοεμβρίου, 2023 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 14:18

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στη 2η Σύσκεψη των τοπικών φορέων Υγείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος στη 2η Σύσκεψη των τοπικών φορέων Υγείας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, για 2η φορά, η ευρεία σύσκεψη των τοπικών φορέων Υγείας στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Λειτουργοί Υγείας της Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Στην σύσκεψη αυτή πέραν των φορέων που συμμετείχαν στην εναρκτήρια συνεδρίαση συμμετείχαν oι Διεύθυνσεις Α΄βάθμιας & Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας και το Μουσικό Σχολείο Βόλου, προκειμένου να συντονίσουν την πρώτη δράση του δικτύου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία 03/12.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα 1-4 Δεκεμβρίου και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί προσεχώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων