31/07/2024 31/07/2024 Εξαιρετική τιμή και ευλογία για την πόλη του Βόλου και την Τοπική μας Εκκλησία συνιστά η έλευση του Ιερού Λειψάνου της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως του Nαού. Το Ιερό Λείψανο θα αφιχθεί στον Ναό αύριο Πέμπτη 1/8/2024, στις 7.00 μ.μ. και θα τo υποδεχθεί...
31 Ιουλίου, 2024 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2024 - 17:44

Ο Βόλος ετοιμάζεται να δεχτεί το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας

Διαδώστε:
Ο Βόλος ετοιμάζεται να δεχτεί το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας

Εξαιρετική τιμή και ευλογία για την πόλη του Βόλου και την Τοπική μας Εκκλησία συνιστά η έλευση του Ιερού Λειψάνου της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως του Nαού.

Το Ιερό Λείψανο θα αφιχθεί στον Ναό αύριο Πέμπτη 1/8/2024, στις 7.00 μ.μ. και θα τo υποδεχθεί επισήμως, ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος,. Αμέσως μετά, θα τελεστεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Το Ιερό Λείψανο της Οσίας Σοφίας θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Τετάρτη 7/8/2024 το απόγευμα και καθ’ όλη της ενταύθα παραμονής του θα εξελιχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα ιερών Ακολουθιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων