31/07/2024 31/07/2024 Με τη Χάρη του Θεού ολοκληρώθηκε και φέτος η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας στην Εξοχή Νευροκοπίου. Από τις 2 έως τις 30 Ιουλίου λειτούργησαν τέσσερις κατασκηνωτικές περίοδοι, αγοριών Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου. Λειτουργική ζωή, προετοιμασία εκκλησιαστικής πανηγύρεως, πνευματικές συζητήσεις, ομαδικά παιχνίδια, κοινή τράπεζα και βραδιές ψυχαγωγίας συμπλήρωναν το ημερήσιο πρόγραμμα. Γενικό θέμα...
31 Ιουλίου, 2024 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2024 - 14:47

Ολοκληρώθηκε η κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας 2024

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας 2024

Με τη Χάρη του Θεού ολοκληρώθηκε και φέτος η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας στην Εξοχή Νευροκοπίου. Από τις 2 έως τις 30 Ιουλίου λειτούργησαν τέσσερις κατασκηνωτικές περίοδοι, αγοριών Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου.

Λειτουργική ζωή, προετοιμασία εκκλησιαστικής πανηγύρεως, πνευματικές συζητήσεις, ομαδικά παιχνίδια, κοινή τράπεζα και βραδιές ψυχαγωγίας συμπλήρωναν το ημερήσιο πρόγραμμα.

Γενικό θέμα της Κατασκήνωσης «Παναγία Μητέρα του Θεού και Δέσποινα του Κόσμου». Τα ονόματα των ομάδων, τα συνθήματα αλλά και τα τραγούδια υπενθύμιζαν στα παιδιά ότι η Παναγία αποτελεί την πιο «Υπέρμαχη απειλή» για όσα σήμερα όσο ποτέ άλλοτε πολιορκούν με πονηριά την ύπαρξή μας.

Συνολικά φιλοξενήθηκαν 320 παιδιά και διακόνησαν με θυσιαστική αγάπη από διάφορες θέσεις (αρχηγεία, ομαδάρχες, ομαδάρχισσες, βοηθοί, μαγείρισσες) 90 στελέχη του νεανικού έργου της Μητροπόλεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων