14/02/2022 14/02/2022 Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη π. Ιερώνυμο Μάγγαλο και τον Διάκονο π. Αιμιλιανό, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, Αρχή του Τριωδίου. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης επί...
14 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2022 - 12:26

Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στην Νέα Πέραμο Ελευθερών

Διαδώστε:
Κυριακή Τελώνου και Φαρισαίου στην Νέα Πέραμο Ελευθερών

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη π. Ιερώνυμο Μάγγαλο και τον Διάκονο π. Αιμιλιανό, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, Αρχή του Τριωδίου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης επί της Ευαγγελικής Περικοπής του Τελώνου και Φαρισαίου τονίζοντας το λόγο της καταδίκης του Φαρισαίου και προσφέροντας προς τους πιστούς εποικοδομητικά μηνύματα επί τη ενάρξει του Τριωδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων