28/09/2024 28/09/2024 Σε μια σπουδαία ποιμαντική δράση προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσας. Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος επισκέφθηκε το Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσης συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και...
28 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2024 - 12:23

Δωρεά σχολικών ειδών σε πολύτεκνες οικογένειες από τον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο

Διαδώστε:
Δωρεά σχολικών ειδών σε πολύτεκνες οικογένειες από τον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο

Σε μια σπουδαία ποιμαντική δράση προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων σε συνεργασία με το Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος επισκέφθηκε το Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Καρδίτσης συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και σε μια λητή εκδήλωση δώρισε σχολική τσάντα και γραφική ύλη σε 23 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξεως του Δημοτικού πολυτέκνων οικογενειών στηρίζοντας εμπράκτως την πολύτεκνη οικογένεια.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ουρανία Σούφλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Σεβασμιώτατο και συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Σεβασμιώτατός μας έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του και την αγάπη του ιδίως για τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών. Η πόρτα της Ιεράς Μητροπόλεως είναι πάντα ανοιχτή και μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί έχουμε έναν άξιο πατέρα όλων μας και συνεργάτη μας. Δεν μας άφησε ποτέ. Δυστυχώς από την πολιτεία είμαστε ξεχασμένοι. Η πολιτεία ας σκύψει να δει τα προβλήματα. Σύνολο 33 πέρσι τα πρωτάκια, 23 φέτος, βλέπετε τη διαφορά».

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του τόνισε:

«Η Ιερά μας Μητρόπολη θα στέκετε πάντοτε δίπλα στα ζευγάρια που δημιουργούν πολυμελείς οικογένειες σε πείσμα των καιρών. Γνωρίζουμε τον καθημερινό αγώνα των πολυτέκνων οικογενειών. Λυπούμαστε που δεν καταλαβαίνουν αυτά τα πράγματα οι ιθύνοντες. Το πρόβλημα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι η μείωση του πληθυσμού γενικά. Βέβαια μέσα στην έννοια της παγκοσμιοποίησης και η πολιτεία ακολουθεί αυτό το δόγμα».

Τέλος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και πρόοδο με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων