07/06/2024 07/06/2024 Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, την Πέμπτη 6 Ιουνίου. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Κολοβός, Καθηγούμενος της ιεράς Μονής Παναγίας «Κορώνης»...
07 Ιουνίου, 2024 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 8:11

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε την μοναχική κουρά Δοκίμου της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής Δημητρίου Κουτσιούμπα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε την μοναχική κουρά Δοκίμου της Ιεράς Μονής Παναγίας Πελεκητής Δημητρίου Κουτσιούμπα

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής όπου χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Κολοβός, Καθηγούμενος της ιεράς Μονής Παναγίας «Κορώνης» και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου καθώς και ιερείς της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Kατά την διάρκειά του Εσπερινού ο Μητροπολίτης τέλεσε την μοναχική κουρά Δοκίμου της Ιεράς Μονής κ. Δημητρίου Κουτσιούμπα μετανομασθέντα σε Νικηφόρο Μοναχό. Του ευχήθηκε η Χάρις του Θεού να τον κατευθύνει, να τον ενδυναμώνει, να τον χαριτώνει και να τον ευλογήσει ώστε να αποκτήσει την δύναμη που χρειάζεται στον αγώνα της πνευματικής ζωής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων