09/07/2024 09/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, αναφέρθηκε στη ζωή και τη δράση του μεγάλου Αγίου της εκκλησίας μας, καθώς και στη σημασία του ονόματός του, τονίζοντας...
09 Ιουλίου, 2024 - 9:44

Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Καθημερινά, χωρίς να το καταλαβαίνουμε από όλους αυτούς τους υποτιθεμένους εκσυγχρονιστές, ο Θεός διώκεται”

Διαδώστε:
Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος: “Καθημερινά, χωρίς να το καταλαβαίνουμε από όλους αυτούς τους υποτιθεμένους εκσυγχρονιστές, ο Θεός διώκεται”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, αναφέρθηκε στη ζωή και τη δράση του μεγάλου Αγίου της εκκλησίας μας, καθώς και στη σημασία του ονόματός του, τονίζοντας ότι όλοι οι χριστιανοί θα πρέπει να έχουμε πνευματική προκοπή στη ζωή μας, επειδή ζούμε πάρα πολλές προκλήσεις καθημερινά.

“Καθημερινά, χωρίς να το καταλαβαίνουμε από όλους αυτούς τους υποτιθεμένους εκσυγχρονιστές, ο Θεός διώκεται”, είπε.

Ακούστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων