Ι.Μ. Θεσσαλονίκης
10 Ιουλίου, 2024

Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση για τον τρόπο επικοινωνίας

Διαδώστε:

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ενημερώνει για τον τρόπο επικοινωνίας. Οι μέχρι πρότινος ισχύοντες αριθμοί καταργούνται και έτσι η επικοινωνία θα γίνεται μόνο με ένα συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό αλλά και μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητροπόλεως:

“Από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται, ότι όλοι οι μέχρι σήμερα ισχύοντες τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας πρόκειται να καταργηθούν, εντός του αμέσως επομένου χρονικού διαστήματος.

Στο εξής η επικοινωνία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά διά του αριθμού 2314-175.100, ο ήδη οποίος λειτουργεί ως τηλεφωνικό κέντρο, απ΄ όπου θα παρέχεται κάθε πληροφορία και θα αναζητείται οποιαδήποτε υπηρεσία.

Επίσης, γίνεται γνωστό, ότι με τα σχετικά Τμήματα της Ιεράς Μητροπόλεως, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στις κατωτέρω διευθύνσεις:
Γραφείο Μητροπολίτου: imth.office.metropolitan@gmail.com Γραμματεία: gr_imth@yahoo.com & imthessalonikis@gmail.com Γραφείο Γάμων: grafeiogamonimth@gmail.com
Εκκλησιαστικό Μουσείο – Αρχείο: archive.imth@gmail.com Τέλος, ενημερώνουμε, ότι πλέον δεν θα υπάρχει δυνατότητα υπηρεσιών τηλεομοιοτύπου (FAX) και καταργούνται οι υφιστάμενοι αντίστοιχοι αριθμοί.”

Διαδώστε: