11/12/2018 11/12/2018 Στο χωριό Άγιος Γεώργιος βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, προκειμένου να τελέσει τον Αγιασμό των εγκαινίων του Μουσικού Σχολείου Λεβαδείας, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, των τοπικών αρχών, γονέων, εκπαιδευτικών και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου. Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη προσλαλιά του αναφέρθηκε στην...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:07

Στα εγκαίνια του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς ο Μητρ. Θηβών

Διαδώστε:
Στα εγκαίνια του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς ο Μητρ. Θηβών

Στο χωριό Άγιος Γεώργιος βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, προκειμένου να τελέσει τον Αγιασμό των εγκαινίων του Μουσικού Σχολείου Λεβαδείας, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, των τοπικών αρχών, γονέων, εκπαιδευτικών και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου.

Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη προσλαλιά του αναφέρθηκε στην διαχρονική αξία της μουσικής τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο της στην πνευματική, συναισθηματική και ψυχοκινητική ανάπτυξη των ανθρώπων. Επίσης, συνεχάρη όσους εργάσθηκαν για την ίδρυση του Μουσικού Σχολείου και ευχήθηκε όλοι μαζί πολιτεία, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά να το αγαπήσουν και να το στηρίξουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων