Ι.Μ. Θηβών και Λεβαδείας
05 Απριλίου, 2023

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Θηβών στις γυναικείες φυλακές Ελεώνος και το Κέντρο Απεξάρτησης τοξικομανών

Διαδώστε:

Ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος, μαζί με κληρικούς και συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», επισκέφθηκε χθες την Τρίτη 4 Απριλίου 2023  τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος και το Κέντρο Απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με όλες τις κρατούμενες και επισκέφθηκε το τμήμα των ανήλικων κρατούμενων, καθώς και το τμήμα των κρατούμενων μητέρων με τα παιδιά τους.

Τους μίλησε για τα κοσμοσωτήρια γεγονότα που εορτάζουμε το Πάσχα, τόνισε ότι ο Χριστός είναι κοντά μας και θυσιάστηκε για όλους τους ανθρώπους και περιμένει τη μετάνοιά μας.

Τέλος τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε τηλεκάρτες, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, δώρα και γλυκίσματα στα μικρά παιδιά.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων, μίλησε με όλους τους κρατούμενους, έναν έναν ξεχωριστά, τους πρόσφερε λαμπάδες και τηλεκάρτες και τους ευχήθηκε καλό Πάσχα.

Διαδώστε: