03/09/2024 03/09/2024 Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, αρχή της Ινδίκτου και ημέρα μνήμης του Οσίου Μελετίου και του Οσίου Συμεών του Στυλίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αραχώβης.   Το θείο λόγο κήρυξε o πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της...
03 Σεπτεμβρίου, 2024 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2024 - 16:11

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Αραχώβης

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Αραχώβης

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024, αρχή της Ινδίκτου και ημέρα μνήμης του Οσίου Μελετίου και του Οσίου Συμεών του Στυλίτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αραχώβης.

 

Το θείο λόγο κήρυξε o πανοσ. αρχιμ. π. Γεώργιος Θανάσου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας του π. Κωνσταντίνου Χαιρόπουλου, Παναγιώτας. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αρχή της Ινδίκτου, καθώς και στην μακαριστή πρεσβυτέρα και ευχήθηκε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή της.

Το εσπέρας του Σαββάτου, παραμονή της εορτής του Οσίου Μελετίου ο Σεβασμιώτος μετέβη στον Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Μελετίου Λεβαδείας, όπου και προσκύνησε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων