02/01/2024 02/01/2024 O Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου στην κατάμεστη από κατοίκους της περιοχής αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Καραβελάκης» στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στην Πρόεδρο κ. Ειρήνη Πατεράκη και στα μέλη του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου, σε όλους τους Αϊγιαννιώτες καθώς και...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 18:01

Ο Μητροπολίτης Κύριλλος στην κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κύριλλος στην κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας

O Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου στην κατάμεστη από κατοίκους της περιοχής αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Καραβελάκης» στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε στην Πρόεδρο κ. Ειρήνη Πατεράκη και στα μέλη του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου, σε όλους τους Αϊγιαννιώτες καθώς και σε όλους τους κατοίκους της όμορφης αυτής τουριστικής περιοχής, ειρηνικό, δημιουργικό και σωτήριο το νέο έτος 2024.

Επίσης, εξήρε το έργο του Συλλόγου και την προσφορά του στην καλλιέργεια πνεύματος ενότητας και συνεργασίας μεταξύ των Αϊγιαννιωτών και όλων των κατοίκων της αναπτυσσόμενης περιοχής των Φέρμων και του Κουτσουναρίου, αλλά και στη διατήρηση των ελληνορθόδοξων παραδόσεων μας.

Στην τελετή της Βασιλόπιτας έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Αμβρόσιος Σκαρβέλης, ο συνταξ. Εφημέριος πρωτ. Μιχαήλ Ξυδιανός, ο Αιδεσιμολ. Εφημέριος της Ενορίας Φέρμων Ιερεύς Μιχαήλ Βουγιουκλής, και παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές για χρόνια πολλά και καλή χρονιά, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο νέος Πρόεδρος κ. Εμμανουήλ Λαθουράκης και τα Μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννου, οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων, και κάτοικοι του Κουτσουναρίου και των Φέρμων.

Επίκαιρα κάλαντα που συνέθεσε σε στίχο δεκαπεντασύλλαβο διάβασε και φέτος ο οδοντίατρος κ. Νίκος Λαμπράκης, από τα ιδρυτικά μέλη και πρώην Πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου του Αγίου Ιωάννου.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων