29/04/2019 29/04/2019 Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, 28 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ  Σητείας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Εφημέριο του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη και τον Προϊστάμενο του Ι. Κ. Ναού Αγίας Αικατερίνης Σητείας Οικονόμο π. Νικόλαο Παθιάκη. Ο Σεβασμιώτατος, πέρασε από όλους τους θαλάμους, αντάλλαξε τον...
29 Απριλίου, 2019 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2019 - 19:51

Πάσχα κοντά στους ασθενείς έκανε Πάσχα ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Διαδώστε:
Πάσχα κοντά στους ασθενείς έκανε Πάσχα ο Μητρ. Ιεραπύτνης

Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, 28 Απριλίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ  Σητείας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Εφημέριο του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη και τον Προϊστάμενο του Ι. Κ. Ναού Αγίας Αικατερίνης Σητείας Οικονόμο π. Νικόλαο Παθιάκη. Ο Σεβασμιώτατος, πέρασε από όλους τους θαλάμους, αντάλλαξε τον Πασχάλιο χαιρετισμό «Χριστός Ανέστη»-«Αληθώς Ανέστη» με τους νοσηλευόμενους ασθενείς, στους οποίους ευχήθηκε καλή ανάρρωση και διένειμε πασχαλινά αυγά. Επίσης, εγκάρδιες ευχές απηύθυνε και στους ιατρούς, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και τους συνοδούς των ασθενών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων