29/10/2023 29/10/2023 Στα πλαίσιo της επίσκεψής της στην Καστοριά, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η Υπουργός Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από την Βουλευτή κ. Μαρία Αντωνίου, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στο Επισκοπείο. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με την Υπουργό διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και για την ελπίδα...
29 Οκτωβρίου, 2023 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2023 - 15:35

Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στον Μητροπολίτη Καστορίας

Στα πλαίσιo της επίσκεψής της στην Καστοριά, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η Υπουργός Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από την Βουλευτή κ. Μαρία Αντωνίου, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στο Επισκοπείο.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με την Υπουργό διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και για την ελπίδα και το έργο του νεοσύστατου Υπουργείου. Της προσέφερε δε μια εικόνα της Θεοτόκου και το βιβλίο της Ναταλίας Μελά για τον ήρωα Παύλο Μελά, που ήταν πρότυπο και οικογενειάρχη.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

29-10-2023 Ἐπίσκεψη τῆς Ὑπουργοῦ Οἰκογένειας στόν Μητροπολίτη Καστορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εορτή της Αγίας Σκέπης και της 28ης Οκτωβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων