09/06/2023 09/06/2023 Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, ο Υπουργός Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στο Επισκοπείο. Είχαν σύντομη συζήτηση για διάφορα θέματα, αντήλλαξαν ευχές και συμβολικά δώρα. Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Υπουργό μια εικόνα του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Καλλίνικο,...
09 Ιουνίου, 2023 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 8:21

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Μητροπολίτη Καστορίας

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, ο Υπουργός Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβ. Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο στο Επισκοπείο.

Είχαν σύντομη συζήτηση για διάφορα θέματα, αντήλλαξαν ευχές και συμβολικά δώρα. Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Υπουργό μια εικόνα του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Καλλίνικο, και ο κ. Υπουργός προσέφερε τον θυρεό του Υπουργείου.

Ο κ. Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για επίσκεψη στην Επαρχία μας το καλοκαίρι.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την επίσκεψή του μέσα στο τόσο πιεσμένο πρόγραμμά του μέχρι τις εκλογές και του ευχήθηκε καταλλήλως.

Ορκωμοσία Πτυχιούχων Πληροφορικής

Την ίδια ημέρα, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος παρέστη την ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος Πληροφορικής, κατόπιν προσκλήσεως της Κοσμήτορος κ. Χαράς Καλογεράτου. Ευλόγησε τους πτυχιούχους και τους έδωσε ένα συμβολικό αναμνηστικό.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων