01/11/2023 01/11/2023 Η Ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Καστοριά, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο συνοδευόμενη από την Βουλευτή νομού Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Βασίλη Βελλίδη. Είχαν συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Σεβ. κ. Καλλίνικος της προσέφερε συμβολικά δώρα, δυό βιβλία και μία...
01 Νοεμβρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2023 - 10:11

Η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στον Μητροπολίτη Καστορίας

Η Ευρωβουλευτής κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Καστοριά, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο συνοδευόμενη από την Βουλευτή νομού Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Βασίλη Βελλίδη.

Είχαν συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Σεβ. κ. Καλλίνικος της προσέφερε συμβολικά δώρα, δυό βιβλία και μία εικόνα.

Η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, είπε για την συνάντηση της με τον Μητροπολίτη “η οραματική προσέγγιση που έχει για τον θρησκευτικό τουρισμό της περιοχής κάτι που θα αναδειχθεί στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, όπως και όλα τα θέματα που επηρεάζουν την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, η οποία έχει πολλές δυνατότητες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων