31/07/2024 31/07/2024 Φέρετε εις γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι το διήμερο 6-7 Αυγούστου, εορτάζει η Καστοριά τον προστάτη των παιδιών της, Άγιο Νικάνορα τον Θαυματουργό και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου στη Χλόη Καστοριάς. Κατά την εορτή του Αγίου, θα γίνει η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου το οποίο θα...
31 Ιουλίου, 2024 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2024 - 13:13

Η υποδοχή λειψάνου του Αγίου Ανδρέα στη Χλόη Καστοριάς – Το πρόγραμμα

Διαδώστε:
Η υποδοχή λειψάνου του Αγίου Ανδρέα στη Χλόη Καστοριάς – Το πρόγραμμα

Φέρετε εις γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι το διήμερο 6-7 Αυγούστου, εορτάζει η Καστοριά τον προστάτη των παιδιών της, Άγιο Νικάνορα τον Θαυματουργό και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αγίου στη Χλόη Καστοριάς. Κατά την εορτή του Αγίου, θα γίνει η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου το οποίο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, από την πόλη που μαρτύρησε ο Άγιος Ανδρέας.

Στον εορτασμό θα συμμετέχουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομος, Δράμας κ. Δωρόθεος και ο Ποιμενάρχης κ. Καλλίνικος.

Επισυνάπτετε αναλυτικά το πρόγραμμα της πανηγύρεως:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων