20/06/2023 20/06/2023 Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 Ιουνίου ε.ε. και ώρα 20:00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του βυζαντινού Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων στο Απόζαρι εκδήλωση παρουσιάσεως των εργασιών του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Υιοθεσία Βυζαντινού Μνημείου Καστοριάς», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχει συνδιοργανωτές την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια...
20 Ιουνίου, 2023 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 14:16

«Υιοθεσία Βυζαντινού Μνημείου Καστοριάς»

Διαδώστε:
«Υιοθεσία Βυζαντινού Μνημείου Καστοριάς»

Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 Ιουνίου ε.ε. και ώρα 20:00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του βυζαντινού Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων στο Απόζαρι εκδήλωση παρουσιάσεως των εργασιών του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Υιοθεσία Βυζαντινού Μνημείου Καστοριάς», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχει συνδιοργανωτές την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς και την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Καστοριάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων