12/06/2024 12/06/2024 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος εκκλησιάστηκε στις ιερές ακολουθίες και μαζί με τους συνεργάτες του ευχήθηκε σε κατ´ ίδιαν ακρόαση το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024 το «εις πολλά έτη»...
12 Ιουνίου, 2024 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 16:32

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κερκύρας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος εκκλησιάστηκε στις ιερές ακολουθίες και μαζί με τους συνεργάτες του ευχήθηκε σε κατ´ ίδιαν ακρόαση το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Ιουνίου 2024 το «εις πολλά έτη» στον Παναγιώτατο, αποδίδοντας τα σεβάσματα στην σεπτή κορυφή της Ορθοδοξίας σε κλίμα αγάπης. Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κερκύρας, εκφράζοντας την χαρά και την αγάπη του για την επίσκεψη και τις ευχές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων