02/09/2024 02/09/2024 Στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στα Χανιά, βρέθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας, ο οποίος είχε εγκάρδια συνάντηση και συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό. Ως ενθύμιο της επισκέψεώς του, ο Μητροπολίτης του προσέφερε μία εικόνα των Αγίων της Μητροπόλεως μας καθώς και εκδόσεις, με τις ευχές να είναι...
02 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2024 - 16:17

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στα Χανιά, βρέθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας, ο οποίος είχε εγκάρδια συνάντηση και συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό.

Ως ενθύμιο της επισκέψεώς του, ο Μητροπολίτης του προσέφερε μία εικόνα των Αγίων της Μητροπόλεως μας καθώς και εκδόσεις, με τις ευχές να είναι αρωγοί στο έργο του επ’ αγαθώ της πατρίδος και των νησιών.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός προσέφερε αναμνηστικά του Υπουργείου και ένα ιστορικό βιβλίο.

Παρόντες ήταν Βουλευτές της πόλεως μας και η συνοδεία του Υφυπουργού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων