09/09/2023 09/09/2023 Με λαμπρότητα εορτάστηκε χθες το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Κουνουπιδιανών. Του όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα, τον Αναπλ. Γεν. Αρχ. Επίτροπο Πρωτ. Γεώργιο Σεργάκη, τον...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2023 - 17:20

Μητροπολίτης Κυδωνίας: «Η Παναγία να δίνει δύναμη στους πληγέντες αδερφούς μας»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Κυδωνίας: «Η Παναγία να δίνει δύναμη στους πληγέντες αδερφούς μας»

Με λαμπρότητα εορτάστηκε χθες το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Ενορίας Κουνουπιδιανών. Του όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα, τον Αναπλ. Γεν. Αρχ. Επίτροπο Πρωτ. Γεώργιο Σεργάκη, τον Αρχ. Επίτροπο της Β Αρχ. Περιφέρειας Μιχαήλ Κογιαννάκη, τον Πρωτ. Μιχαήλ Κρητικού από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και άλλους Κληρικούς της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κατά το κήρυγμα του αφού ανέλυσε τα θεολογικά σημεία της Θεομητορικής εορτής και ευχήθηκε η Παναγία να δίνει δύναμη στους πληγέντες αδερφούς μας, ενώ προέτρεψε τους πιστούς να προσεύχονται υπέρ όλων όσων βοηθούν τους πληγέντες.

   

Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας (Ευστράτιος Χατζηδάκης Γεν. Δ/ντής του Γραφείου Τύπου & του Ρ/Σ Μαρτυρία της Ι.Μ.Κ.Α. 08/09/2023)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων