21/08/2024 21/08/2024 Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, την Κυριακή Η΄ Ματθαίου (18-8-2024), χοροστάτησε κατά τήν Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Αστυπάλαιας παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος και κήρυξε τον Θείο Λόγο, και παρουσίασε τον νέο Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού Πορταιτίσσης Αστυπαλαίας τον Πανοσιότατον Αρχιμανδρίτην π. Στάχυ Καψή. Ο Σεβασμιώτατος του ευχήθηκε καλή δύναμη και...
21 Αυγούστου, 2024 - 13:18

Εγκατάσταση εφημερίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αστυπαλαίας 

Διαδώστε:
Εγκατάσταση εφημερίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αστυπαλαίας 

Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, την Κυριακή Η΄ Ματθαίου (18-8-2024), χοροστάτησε κατά τήν Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεγάλης Παναγίας Αστυπάλαιας παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος και κήρυξε τον Θείο Λόγο, και παρουσίασε τον νέο Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού Πορταιτίσσης Αστυπαλαίας τον Πανοσιότατον Αρχιμανδρίτην π. Στάχυ Καψή.

Ο Σεβασμιώτατος του ευχήθηκε καλή δύναμη και να διακονήσει με ζήλο και αγάπη Θεού την τοπική Εκκλησία και την ευλογημένη Ενορία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων