19/08/2024 19/08/2024 Στην Κάλυμνο βρέθηκε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παύλο Ανδρικόπουλο και τον Διοικητή του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων Καλύμνου, Συνταγματάρχη Δημήτριο Γώγουλα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, αφού τους υποδέχθηκε στην είσοδο...
19 Αυγούστου, 2024 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2024 - 18:01

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λέρου

Διαδώστε:
Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λέρου

Στην Κάλυμνο βρέθηκε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παύλο Ανδρικόπουλο και τον Διοικητή του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων Καλύμνου, Συνταγματάρχη Δημήτριο Γώγουλα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, αφού τους υποδέχθηκε στην είσοδο της Ιεράς Μονής του Οσίου Σάββα, ανέπεμψε δέηση έμπροσθεν της Ιερής Λάρνακος, ενώ τους ξενάγησε στο κελί του Οσίου και κατέληξαν στο Ηγουμενείο όπου προσεφέρθη μοναστηριακό κέρασμα, ενώ αντηλλάγησαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά δώρα.

Ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στον Αρχηγό μία εικόνα του Οσίου Σάββα ως ενθύμιο της επισκέψεως, ενώ ο Αρχηγός του προσέφερε μία αναμνηστική πλακέτα και μια ποιμαντική ράβδο, φιλοτεχνημένη από το εργοστάσιο του Στρατού Ξηράς.

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων