13/07/2023 14/07/2023 Με επίκεντρο το «νησί των σφουγγαράδων», την Κάλυμνο εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας. Το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου 2023, τελέστηκε, στο πανέμορφο Άργος Καλύμνου, ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στο εορτάζον εξωκκλήσι του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
13 Ιουλίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 1:46

Πανηγύρισε το εξωκκλήσι του Αγίου Παϊσίου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το εξωκκλήσι του Αγίου Παϊσίου στην Κάλυμνο

Με επίκεντρο το «νησί των σφουγγαράδων», την Κάλυμνο εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας.

Το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουλίου 2023, τελέστηκε, στο πανέμορφο Άργος Καλύμνου, ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στο εορτάζον εξωκκλήσι του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παϊσίου, συμπαραστατουμένου από ιερείς, παρουσία τοπικών αρχών και πολύ κόσμου.

(Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας / Φωτογραφίες: Νίκος Μαμάκας – «Αλήθεια FM»)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων