08/11/2018 08/11/2018 Στον Άγιο Αχίλλιο της Λάρισας θα τελείται κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του αγίου σαρανταημέρου, η Θεία Λειτουργία, για την καλύτερη προετοιμασία των πιστών ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και για να μνημονεύονται τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων αδερφών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσευχή και επικοινωνία με τον Θεό από τη Θεία...
08 Νοεμβρίου, 2018 - 14:45

Ιερό Σαρανταλείτουργο στον Άγιο Αχίλλιο Λάρισας

Διαδώστε:
Ιερό Σαρανταλείτουργο στον Άγιο Αχίλλιο Λάρισας

Στον Άγιο Αχίλλιο της Λάρισας θα τελείται κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του αγίου σαρανταημέρου, η Θεία Λειτουργία, για την καλύτερη προετοιμασία των πιστών ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων και για να μνημονεύονται τα ονόματα ζώντων και κεκοιμημένων αδερφών.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσευχή και επικοινωνία με τον Θεό από τη Θεία Λειτουργία, τη βίωση της σταυρικής θυσίας του Κυρίου μας, Ιησού Χριστού, κατά την οποία προσφέρεται το Σώμα και το Αίμα Του »εις άφεσιν αμαρτιών και εις ζωήν αιώνιον».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων