20/12/2018 20/12/2018 Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί  από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου «Ο Άγιος Αχίλλιος» το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ. Τρία χορωδιακά σχήματα θα αποδώσουν επίκαιρους Χριστουγεννιάτικους ύμνους, επιλεγμένους τόσο από την Προεόρτια υμνογραφία, όσο και από την υμνογραφία της ημέρας των Χριστουγέννων. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία 10 χρόνια, η Σχολή Βυζαντινής...
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:42

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στη Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στη Μητρ.Λαρίσης

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα πραγματοποιηθεί  από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου «Ο Άγιος Αχίλλιος» το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ.
Τρία χορωδιακά σχήματα θα αποδώσουν επίκαιρους Χριστουγεννιάτικους ύμνους, επιλεγμένους τόσο από την Προεόρτια υμνογραφία, όσο και από την υμνογραφία της ημέρας των Χριστουγέννων.

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία 10 χρόνια, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς Λαρίσης προσπαθεί να ερμηνεύει και μέλη που δεν είναι πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό, αναδεικνύοντας σταδιακά όλο τον υμνογραφικό πλούτο της εορτής των Χριστουγέννων, κάτι που γίνεται ευχάριστα αποδεκτό από τους φιλόμουσους ακροατές.

Τις Χορωδίες θα διευθύνουν: ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ηλίας Παπαδόπουλος και οι Καθηγητές Γεώργιος Ζήσης, Χριστόφορος Καρυώτης και Ανδρέας Καλογιάννης.
Στην εκδήλωση θα γίνει και η απονομή των Πτυχίων και Διπλωμάτων Βυζαντινής Μουσικής στους επιτυχόντες φοιτητές του προηγούμενου Ακαδημαϊκού έτους.
Τους ύμνους θα προλογίσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τάσιος, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Σεπτός Ποιμενάρχης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων