06/05/2019 06/05/2019 Με αφορμή την εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου και τις πολύμορφες εορταστικές εκδηλώσεις “ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ” που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού η παράσταση “Ο Θρίαμβος του  Καραγκιόζη”, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία προκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ατέλειωτο ξεφάντωμα γέλιου και χαράς. Η...
06 Μαΐου, 2019 - 12:26

Εορταστικές εκδηλώσεις “ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ” στη Μητρ.Λαρίσης

Διαδώστε:
Εορταστικές εκδηλώσεις “ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ” στη Μητρ.Λαρίσης

Με αφορμή την εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου και τις πολύμορφες εορταστικές εκδηλώσεις “ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ” που διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού η παράσταση “Ο Θρίαμβος του  Καραγκιόζη”, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία προκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ένα ατέλειωτο ξεφάντωμα γέλιου και χαράς. Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τα πολύχρωμα μπαλόνια και τα φωτεινά φαναράκια, τα οποία μικροί και μεγάλοι πέταξαν στον νυκτερινό ουρανό.


Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν και τις απήλαυσαν τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος όσο και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, ο οποίος και προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωράκια με διάφορα είδη υγιεινής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων