24/10/2024 24/10/2024 Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λάρισας, στα Ταμπάκικα, όπου και τέλεσε τον Αγιασμό για τα εγκαίνια της νέας αίθουσας Κατηχητικών της Ενορίας, της οποίας η κατασκευή ολοκληρώθηκε εντός του παρελθόντος καλοκαιριού. Ο Σεβασμιώτατος κατά την σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε κάθε...
24 Οκτωβρίου, 2024 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2024 - 17:19

Ο Λαρίσης Ιερώνυμος τέλεσε εγκαίνια της νέα αίθουσας των Κατηχητικών του Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Λαρίσης Ιερώνυμος τέλεσε εγκαίνια της νέα αίθουσας των Κατηχητικών του Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετέβη στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λάρισας, στα Ταμπάκικα, όπου και τέλεσε τον Αγιασμό για τα εγκαίνια της νέας αίθουσας Κατηχητικών της Ενορίας, της οποίας η κατασκευή ολοκληρώθηκε εντός του παρελθόντος καλοκαιριού.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την σύντομη προσλαλιά του ευχήθηκε κάθε ευλογία στο Κατηχητικό και ποιμαντικό έργο της Ενορίας και ευχαρίστησε και επαίνεσε όλους όσοι εργάστηκαν για την ευόδωση της κατασκευής της νέας αίθουσας.

Εξαιρέτως δε ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντίνο Τσαουσίδη, ο οποίος αφιλοκερδώς, εργάσθηκε ως πρωτομάστορας της κατασκευής και στον οποίο απένειμε ένα πιστό αντίγραφο της περιπύστου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας ως ευλογία για εκείνον και την οικογένειά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων