Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου
24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης συναντήθηκε με τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ»

Διαδώστε:

Διαδικτυακή συνάντηση με τη συντακτική ομάδα και συνεργάτες του εξαμηνιαίου επιστημονικού περιοδικού «ΑΧΙΛΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ» της τοπικής Εκκλησίας είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έκδοση του 12ου τεύχους, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε θέματα που έχουν να κάνουν με την τελική πορεία της έκδοσης με τον Διευθυντή του περιοδικού Πρωτ. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, τα μέλη της συντακτικής ομάδας Αρχιμ. π. Ιγνάτιο Μουρτζανό, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Αθανάσιο Χρυσοβέργη, Δρ. Θεολογίας, καθώς και τις συνεργάτιδες του περιοδικού κ. Βαρβάρα Βασιλάκη, υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της τοπικής Εκκλησίας και κ. Φανή Καλοκαιρινού, Διευθύντρια του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας.

Ο οικείος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε στους συνεργάτες γι’ αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια, έδωσε κατευθύνσεις και εξέφρασε τη χαρά του γι’ αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια.

Το εξώφυλλο θα επιμεληθεί, όπως και τα προηγούμενα, ο σπουδαίος Λαρισαίος αγιογράφος κ. Χρήστος Παπανικολάου.

Το περιοδικό αναμένεται να κυκλοφορηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου 2024.

Διαδώστε: