01/04/2019 01/04/2019 Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον Περιφερειακό Έφορο κ. Νικόλαο Κόρκα και μέλη του Επιτελείου της Περιφέρειας, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 1η Απριλίου, το πρωί, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Οι Πρόσκοποι στην εθιμοτυπική τους επίσκεψη, θέλησαν να γνωρίσουν και να εκφράσουν τις ευχές τους στον νέο Ποιμενάρχη...
01 Απριλίου, 2019 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2019 - 12:14

Στον Μητρ. Λαρίσης οι Πρόσκοποι Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Λαρίσης οι Πρόσκοποι Θεσσαλίας

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον Περιφερειακό Έφορο κ. Νικόλαο Κόρκα και μέλη του Επιτελείου της Περιφέρειας, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 1η Απριλίου, το πρωί, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Οι Πρόσκοποι στην εθιμοτυπική τους επίσκεψη, θέλησαν να γνωρίσουν και να εκφράσουν τις ευχές τους στον νέο Ποιμενάρχη της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και να ενημερώσουν για το έργο τους. Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, αφού τους ευχαρίστησε, τους προσέφερε μία εικόνα με τον Άγιο Αχίλλιο και Άγιο Βησσαρίωνα, Αρχιεπισκόπους Λαρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων