04/02/2021 04/02/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Θεσσαλό Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Μουρτζανό και τον Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα. Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα,  συνεχάρη τον κ. Υπουργό για την ανάληψη των...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:24

Στον υπουργό Ενέργειας ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στον υπουργό Ενέργειας ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Θεσσαλό Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Μουρτζανό και τον Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα,  συνεχάρη τον κ. Υπουργό για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και συζήτησε μαζί του για διάφορα θέματα της Θεσσαλίας, ιδίως των περιβαλλοντικών προβλημάτων του κάμπου και του φυσικού κάλλους των Τεμπών.

Με τη σειρά του ο κ. Υπουργός, αφού ευχαρίστησε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη για την τιμητική του παρουσία, άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις του και δεσμεύτηκε για περαιτέρω επεξεργασία αυτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων