01/08/2024 01/08/2024 Το πρωί της Τρίτης, 30 Ιουλίου 2024, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Σιλουανού του και Σίλα καλουμένου, Κρήσκεντος, Επαινετού και Ανδρονίκου των Αποστόλων, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.   Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμ/τος Οικονόμος π. Σωτήριος Τσάρκος, εφημέριος...
01 Αυγούστου, 2024 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 15:37

Εορτή Αγίων Σίλα, Σιλουανού, Κρήσκεντος, Επαινετού και Ανδρονίκου στην Λευκάδα

Διαδώστε:
Εορτή Αγίων Σίλα, Σιλουανού, Κρήσκεντος, Επαινετού και Ανδρονίκου στην Λευκάδα

Το πρωί της Τρίτης, 30 Ιουλίου 2024, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Σιλουανού του και Σίλα καλουμένου, Κρήσκεντος, Επαινετού και Ανδρονίκου των Αποστόλων, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.

 

Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμ/τος Οικονόμος π. Σωτήριος Τσάρκος, εφημέριος Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Λευκάδος. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτιτόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου, Ευτυχίου και Περσεφόνης Λαλαφράγκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων