21/01/2019 21/01/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβ. Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού Μολάων Λακωνίας. Πλήθος ευσεβών χριστιανών συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίος ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού αρχιμ. π. Γεράσιμος Πετρολέκας ευχαρίστησε τον Σεβ....
21 Ιανουαρίου, 2019 - 18:00

Ο Μητρ. Μάνης στους Μολαούς Λακωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Μάνης στους Μολαούς Λακωνίας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, κατόπιν κανονικής αδείας του Σεβ. Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ιερούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού Μολάων Λακωνίας.

Πλήθος ευσεβών χριστιανών συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίος ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού αρχιμ. π. Γεράσιμος Πετρολέκας ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη για την παρουσία του στο ναό και στην πόλη των Μολάων.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Μονεμβάσια, όπου προσκύνησε στον Ιερό Ναό του Ελκομένου Χριστού και είχε συνομιλία με τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνο Κρυπωτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων