17/07/2024 17/07/2024 O Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα, 17 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου ΚΕΕΜ Γυθείου και αφού τέλεσε την Θ. Λειτουργία μίλησε στους υπηρετούντες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες για την νίκη της αγίας μεγαλομάρτυρος Μαρίνας κατά του πονηρού και μισοκάλου διαβόλου. «Η καλλίνικος αγία Μαρίνα»,...
17 Ιουλίου, 2024 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2024 - 14:48

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο στρατόπεδο ΚΕΕΜ Γυθείου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στο στρατόπεδο ΚΕΕΜ Γυθείου

O Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη σήμερα, 17 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου ΚΕΕΜ Γυθείου και αφού τέλεσε την Θ. Λειτουργία μίλησε στους υπηρετούντες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες για την νίκη της αγίας μεγαλομάρτυρος Μαρίνας κατά του πονηρού και μισοκάλου διαβόλου.

«Η καλλίνικος αγία Μαρίνα», είπε ο Σεβασμιώτατος, «κατεπάτησε με τη δύναμη της προσευχής της τον αόρατο εχθρό, τον μισάνθρωπο διάβολο και μας έδωσε ένα γενναίο υπόδειγμα όχι υποταγής στο κακό αλλά νίκης και θάρρους στη ζωή μας».

Παρέστησαν ο Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου Υποστράτηγος κ. Τσουλουβής, ο Διευθυντής ΔΕΜ/ΓΕΣ Υποστράτηγος κ. Πολίτης, ο Διοικητής ΚΕΕΜ Ταξίαρχος κ. Αννετούδης, ο Διοικητής ΤΕΕ/ΚΕΕΜ Αντισυνταγματάρχης κ. Γκίκας, η Αντιδήμαρχος αν. Μάνης κα Δρακουλάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χριστοδουλάκος, ο Διοικητής του α. Τ. Γυθείου Αστυνόμος Β’ κ. Βασιλάκος και ο Λιμενάρχης Γυθείου Αντιπλοίαρχος κ. Μοτσάκος.

Παρέστη και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων