05/10/2023 08/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, στο Πρωτοδικείο Γυθείου όπου τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς και μετά το πέρας της ιεράς Ακολουθίας μίλησε στους δικαστικούς λειτουργούς και στους υπαλλήλους του Δικαστηρίου με θέμα: «Κύριος αγαπά δικαίους» (Ψαλμ. 145,8). Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ....
05 Οκτωβρίου, 2023 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2023 - 23:16

Ο Μητροπολίτης Μάνης τέλεσε τον Αγιασμό στο Πρωτοδικείο Γυθείου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης τέλεσε τον Αγιασμό στο Πρωτοδικείο Γυθείου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, στο Πρωτοδικείο Γυθείου όπου τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς και μετά το πέρας της ιεράς Ακολουθίας μίλησε στους δικαστικούς λειτουργούς και στους υπαλλήλους του Δικαστηρίου με θέμα: «Κύριος αγαπά δικαίους» (Ψαλμ. 145,8).

Παρέστησαν ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Κωνσταντίνος Βαΐτσης, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κα Ελένη Γυπαράκη και άλλοι παράγοντες.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως αναμνηστικό ένα βιβλίο του.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων