02/03/2020 02/03/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, τελέσθηκε ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Αλέξανδρου, συμπροσευχόμενου του Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, πλαισιωμένων από Ιερείς της Τριπόλεως και της γύρω περιφέρειας. Ο Επίσκοπος Τεγέας ομίλησε εκτενώς σχετικά με...
02 Μαρτίου, 2020 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2020 - 9:35

Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στην Τρίπολη

Στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, τελέσθηκε ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Αλέξανδρου, συμπροσευχόμενου του Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, πλαισιωμένων από Ιερείς της Τριπόλεως και της γύρω περιφέρειας.

Ο Επίσκοπος Τεγέας ομίλησε εκτενώς σχετικά με την σημασία της συγχωρήσεως στην Εκκλησία.

Κλείνοντας ο Σεβ. Μητροπολίτης τόνισε την μεγάλη σημασία, που έχει η Ακολουθία του Εσπερινού της Συγγνώμης για την είσοδό μας στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, ευχόμενος να οδεύσουμε στον δύσκολο δρόμο της Τεσσαρακοστής με μετάνοια, έτσι ώστε να ζήσουμε τη χαρά της Αναστάσεως μέσα από την Ακολουθία της Λαμπρής και του Εσπερινού της Αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων