18/07/2023 18/07/2023 Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, με κληρικούς και λαϊκούς εθελοντές, πραγματοποίησε τη συγκομιδή της πατάτας, όπως κάθε χρόνο, στα κτήματα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας στην Πλάκα Λεωνιδίου. Τα κτήματα της Εκκλησίας καλλιεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και παράγουν οικολογικά προιόντα, όπως βερίκοκα, ελιές,...
18 Ιουλίου, 2023 - 14:46

Συγκομιδή από τα κτήματα της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Συγκομιδή από τα κτήματα της Εκκλησίας

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, με κληρικούς και λαϊκούς εθελοντές, πραγματοποίησε τη συγκομιδή της πατάτας, όπως κάθε χρόνο, στα κτήματα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας στην Πλάκα Λεωνιδίου.

Τα κτήματα της Εκκλησίας καλλιεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και παράγουν οικολογικά προιόντα, όπως βερίκοκα, ελιές, πατάτες, ντομάτες, μελιτζάνες, πεπόνια, τα οποία διατίθενται για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως, αλλά και στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», το φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης, παρακολούθησε την συγκομιδή και δηλώνει υπέρμαχος της επιστροφής στην εγκαταλειμένη ύπαιθρο. Η εργασία ολοκληρώθηκε με γεύμα στον περίβολο της μικρής Εκκλησίας, που υπάρχει στο κτήμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων