19/12/2018 19/12/2018 Σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχτηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη των σπουδαστών της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Οι σπουδαστές απέδωσαν τα παραδοσιακά κάλαντα και ευχήθηκαν για τις επικείμενες ημέρες. Τους σπουδαστές της Σχολής συνόδευαν ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ἰωάννης Τζουβάνας, μαζί με τον Διοικητή του Τμήματος...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 21:38

Οι Αστυφύλακες είπαν τα κάλαντα στον Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Οι Αστυφύλακες είπαν τα κάλαντα στον Μητρ. Μαρωνείας

Σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων δέχτηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη των σπουδαστών της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Οι σπουδαστές απέδωσαν τα παραδοσιακά κάλαντα και ευχήθηκαν για τις επικείμενες ημέρες.

Τους σπουδαστές της Σχολής συνόδευαν ο Διοικητής της Σχολής Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ἰωάννης Τζουβάνας, μαζί με τον Διοικητή του Τμήματος της Σχολής Αστυφυλάκων κ. Πέτρο Δεμερτζίδη και λοιπά στελέχη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για τον κόπο πού υποβλήθηκαν, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να διακονούν την παράδοση και ευχήθηκε καταλλήλως για τις άγιες ημέρες και το “επί θύραις” Έτος 2019.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων