18/10/2024 18/10/2024 Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, επί τη εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, προστάτου του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής. Την εορτή τίμησε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης με την προσφορά Αρτοκλασίας. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίου του Αγίου και...
18 Οκτωβρίου, 2024 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2024 - 14:51

Εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά προστάτη του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης

Διαδώστε:
Εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά προστάτη του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, επί τη εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, προστάτου του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής.

Την εορτή τίμησε ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης με την προσφορά Αρτοκλασίας. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίου του Αγίου και ευχήθηκε στους πιστούς, ιδιαιτέρους τους Ιατρούς υγεία, φωτισμό και ενίσχυση, για να αντιμετωπίζουν τον ανθρώπινο πόνο και την ασθένεια.

ΕΟΡΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων